Weddings:
 COUPLE'S TESTIMONIALS
“When choosing the photographer for our wedding, we decided very quickly, since we knew the masterpiece photos coming from Matej.
Photos are really fantastique and we still show them with pride to all our friends and colleagues. We were also very pleased with how quickly he delivered photos after the wedding, in a week time.
We recommend Matej to all couples, who wish a creative, spontaneous photographer, who can bring out the best from every situation in any weather and situation.”
“We knew Matej for a while and we have been regularly checking his astonishing photos from nature and elsewhere, so he was definitely our first choice as our wedding photographer. We met at the meeting, where Matej demonstrated his willingness for all our plans, ideas and added a bunch of creative ideas also himself. So we couldn’t wait for our wedding day, which was also the Matej’s birthday! 🙂 
Everything went according to plan and Matej made himself almost invisible during the main ceremony, he was very kind and attentive to our guests and with his positive energy he definitely contributed to even greater joy at our wedding.
We could really enjoy freely in front of his lens. Soon after the wedding we received from Matej our wedding photo book and we were just speechless. Photos are fabulous and we recommend Matej to everybody who wants truly unique, priceless and joyful photos created by simple, creative and inventive always smiling photographer.”

“We are very happy to have had Matej as our photographer. He is very easy going, professional, and creative. We gave him carte blanch and he delivered! He took us places that are not on the tourist map and we had lots of fun. Even the beginning of the day when we had to get used to the camera in our faces we had laughs. So it didn’t take us very long to get used to it. 
We have the most beautiful photo album and are very thankful to him.
Maarten and Anouska, the Netherlands.“
“We were impressed by Matej and his positive energy since our first meeting. Such a pleasant and relaxed atmosphere with a lot of laugh continued also at our wedding. Matej really caught the unforgettable moments of our wedding day on the photos.
We were more than impressed with the final photographs that he created. We highly recommend him as a photographer at your wedding. “
“Thank you Matej!
Photos that you created are soooooooooo beeeauuutiifuuuul! We love them.
Every time we watch them we relive our wedding saturday.
Simply, you are the best! There’s nothing to add!”
“Me and my husband Nick came from New Zealand. When Nick asked me to marry him, I already knew in that moment, who will be the person for the most important task at our wedding day. I know Matej and for years now and I am a fan of his work. I regularly check photos at his website and his posts on Facebook.
Whenever I need something to lift me up, I go to his website or Facebook and I browse his photos. The images are so beautiful and powerful that I immediately feel better – in a way, this is my meditation.
Our experience with him could not be better. All together he organised six members of the team – cameramen and photographers. The whole thing has been prepared very professionally. A week before the wedding day Matej and team members took us around locations and thru the scenario for our wedding day. They also wanted to see everything, every hotel room where we stayed, a wedding hall and at the castle each relevant window from where they would have a good look at the ceremony.
On the wedding day they came exactly on time. Matej has been directing the whole day and took great care ensuring that everything proceeded smoothly.
When someone is video recording and photographing you non-stop, one can feel annoyed and unpleasant. But for us in their company that wasn’t the case.  Everything felt very natural and we could really relax.
My husband Nick really liked the camera-mounted quadcopter, they were using for aerial shots of the ceremony.
We had a really good time and the team did a great job. They were very friendly and professional at the same time. And I really liked their fully engaged approach to creating our wedding day story in photos and videos.

“Wedding photos, that Matej created for us are really a work of art. We liked the relaxed atmosphere while photographing.
Now we are happy to have such a beautiful memories in our wedding album.”


“Thank you Matej, photos are amazingly good!
People have gone nuts because of your photos, everybody want to see them and congratulate us. We are sooo busy responding to all emails in time… 🙂
Respect man!! And a BIIIIG THANKS TO YOU!”
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Priporočila - PARI PRAVIJO
Katarina
Mateja sva s partnerjem najela za najinega poročnega fotografa, saj naju je prepričal njegov raznolik portfolio, kilometrina in pozitivne ter vesele barve fotografij.
 Kljub temu, da nama je večina ljudi priporočala, da za poroko najameva dva fotografa, sva z najino izbiro več kot zadovoljna. Matej je sam zajel čisto vse pomembne trenutke dneva, pri tem pa je bil tako neopazen, da ob koncu poroke niti midva, niti svatje nismo vedeli kdaj je fotografiral. 
Nad končnimi fotografijami smo bili nato vsi več kot navdušeni. Poleg njegovega profesionalnega dela in rezultatov, je bilo z njim super sodelovati tudi zaradi njegove sproščene in dostopne osebnosti. 
Tako se je zlil med svate, da so ga v celoti vzeli za svojega, kar pa je še dodatno pripomoglo k temu, da se fotografiranju ni nihče izogibal in da se na fotografijah vidi sproščeno vzdušje.
 Matej je bil med našim sodelovanjem super odziven, prilagodljiv, fotografije pa nama je dostavil pred dogovorjenim rokom. Vsekakor priporočam!
Domen
Večino svatov je spraševalo, če bo sploh kaj fotografij, ker Matej se je tako dobro vključil v našo družbo, da so ga sprejeli kot za svojega. Bil je razigran, vesel in komunikativen (veliko se je pogovarjal :) )
Nič čudnega, da so bili najini svati zaskrbljeni. Ampak po parih tednih so bili pozitivno presenečeni, ko sva svatom poslala povezavo že pripravljenih fotografij. "Kdaj je pa to slikal?!" :) Je bilo veliko vprašanj. "Svaka mu čast, ninja! :)" 
Fotografije ne odsevajo samo čarobnost najinega dogodka, vendar tudi Matejevo osebnost. Pred njim sva pregledala kar nekaj fotografov in sva dobila občutek, da so preveč "narejene/umetne", včasih celo tudi "zamorjene". Izgleda, da je to trenutna moda, ki jo midva ne želiva. Zato sva hvala bogu naletela na Mateja. 
Matej je lahkotna in optimistična duša, kar se na fotografijah tudi čuti. Hkrati ima pa luškan smisel za humor, zato se potrudi, da ujame trenutek, ki ni bil "nastavljen" :). Hkrati je tudi poslušal najine želje, ki jih je potem lepo upošteval na dan dogodka. Zelo priporočam <3
Asia & Luka
“Pri izbiri fotografa za najino poroko sploh nisva kaj dosti razmišljala, saj sva že od prej poznala mojstrovine izpod Matejevih prstov.
Slike so naravnost fantastične in jih še vedno z velikim veseljem kaževa znancem in prijateljem. Moram pohvaliti tudi hitrost izdelave, saj so bile slike v celoti nared že po enem tednu.
Mateja vsekakor priporočam vsakemu paru, ki si želi kreativnega in spontanega fotografa, ki iz vsake situacije izvleče maksimum, ne glede na vreme ali lokacijo.“
Ema & Marko
“Mateja sva oba poznala že od prej, redno spremljala njegove osupljive slike, predvsem hribov in ostale narave, zato najina izbira poročnega fotografa ni bila vprašljiva. Dobili smo se na sestanku, kjer je Matej pokazal pripravljenost za vse najine načrte, ideje, nekaj izvirnih je dodal tudi sam, in že sva komaj čakala “ta veseli dan”, ki je bil hkrati tudi fotografov rojstni dan. 
Vse je se je odvijalo po pričakovanjih, Matej pa je bil med fotografiranjem glavnega dogajanja skoraj povsem neopazen, do svatov pozoren in prijazen … definitivno je s svojo pozitivno energijo pripomogel k še večjemu veselju vseh, še posebej pa naju. Sproščena sva uživala pred njegovim objektivom, ko pa sva kmalu po poroki prejela še fotoknjigo, sva enostavno ostala brez besed; slike so pravljične. 
Mateja priporočava vsakemu, ki bi rad res unikatne, neprecenljive in veselja polne slike ter preprostega, iznajdljivega, nevsiljivega in vedno nasmejanega fotografa.”
Anouska & Maarten
“Zelo sva vesela, da sva imela Mateja za najinega poročnega fotografa. Je zelo sproščen, profesionalen in kreativen. Dala sva mu nepopisan list in proste roke pri ustvarjanju in naredil je čudovite fotografije. Peljal naju je na kraje, ki niso na turističnih zemljevidih in imela sva se super. 
Tudi na začetek dneva, ko sva se navajala na kamero v najini bližini, je bil nasmejan. Zelo hitro sva se navadila. Zdaj imava najčudovitejšo foto knjigo in sva mu zelo hvaležna.
Maarten in Anouska, Nizozemska

Martina & Klemen
“Naju je Matej navdušil že od prvega srečanja s pozitivno energijo. Takšno sproščeno in nasmejano vzdušje je potem sledilo tudi na najini poroki. Matej je na najin poročni dan v fotoaparat ujel prave nepozabne trenutke.
Nad slikami sva več kot navdušena. Zelo ga priporočama, da ujame v svoj objektiv tudi vaše poročne trenutke.”

Petra & Aleš
“Hvala Matej,
huuuuudeeee fotke so. Res krasne.
Sva kr podoživela tisto soboto.
Odličen si, ni kaj! Enostavno dober si!”

Tamara & Nick
“Moj mož Nick novozelandčan in tudi sama že leta živim v tujini. Ko me je Nick zaprosil za roko, sem že v tistem trenutku vedela koga bova izbrala za najpomembnejse opravilo poročnega dne. Z Matejem se poznava že leta, in zvesto sledim njegovi spletni strani in rednih objav slik na Facebook-u.
Kadarkoli rabim malo popestritve, grem na njegovo spletno stran in brskam po njegovih slikah. Slike so tako močne, da me takoj spravijo v boljšo voljo – na nek način je to moja meditacija.
Najina izkušnja z njim ne bi mogla biti boljša. Vse skupaj so imeli imela šest clanov ekipe – snemalci in fotografi. Cela stvar je bila izdelana zelo profesionalno. Teden dni pred poročnim dnevom si je Matej z nekaj člani ekipe vzel cel dan časa da smo sli skozi poročni foto in video scenarij. Želeli so videti vse, vsako hotelsko sobo kjer smo bivali, poročno dvorano, hodnik ter na gradu vsako ustrezno okno gradu iz kjer bi se dobro videlo na ceremonijo.
Na poročni dan so prisli točno ob uri ob kateri smo se zmenili. Matej je vseskozi režiral dan in skrbel da gre vse po maslu. 
Občutek ko te nekdo snema in slika non-stop je lahko zoprna in človeka mimogrede spravi v zadrego. Za naju to sploh ni bilo tako. Vse skupaj je potekalo naravno in brez kakršnega strahu.
Nicku je bilo strašno vsec tisti leteči helikopterček na katerim je bil montirana kamera.
Zelo lepo sva se imela, ekipa se je zelo potrudila, bili so zelo prijazni in profesionalni – in opravljali so svoje delo s srcem – kar mi je bilo se najbolj všec.”

Mojca & Boštjan
“Poročne slike, ki jih je za naju ustvaril Matej so vrhunski izdelek. Sam potek fotografiranja je potekal v zelo sproščenem vzdušju. Tako se spomin na najin poročni dan skriva v najinem prelepem poročnem albumu.”

Ana & Jure
“Matej, Fotke so ful dobre! Ljudje so zarad tvojih fotk čist ponorel, vsi nama čestitajo, midva komaj sprot odpisujeva vsem čestitkam 🙂
Svaka čast pa še enkrat NAJLEPŠA HVALA.”

You may also like

Back to Top